WELKOM!

bij

LEKKERNIJ

KAAS & DELICATESSEN

De Lekkernij is al ruim 25 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. In onze winkel ben je van harte welkom voor een lekker stukje Stompetoren kaas, Boerenkaas van de beste boerenfamilies, diverse buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas, diverse huisgemaakte salades en nog vele andere lekkernijen!

Bij Lekkernij Tilburg werken wij alleen met de mooiste dagverse producten van over de hele wereld! Denk hierbij aan Franse kazen, Spaanse hammen of Italiaanse olijven. Bij Lekkernij zijn we erg goed in ontzorgen! Zo maken we de mooiste en lekkerste borrelplanken voor bij jou feestje of borrel. Meer weten? Kijk hier

 
 

Over ons

Ons verhaal

Bij Lekkernij Tilburg - Kaas en Delicatessen hebben we een passie voor het delen van onze liefde voor eten met iedereen die we ontmoeten. Sinds we onze deuren voor het eerst openden in 1997, zijn we toegewijd aan het verkopen van producten van de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Sinds september 2021 zijn Coran en Jolanda van Iersel begonnen als nieuwe trotse eigenaren van Lekkernij Tilburg - Kaas en Delicatessen. De komende jaren zullen zij de Lekkernij nog meer op de kaart zetten en dankzij het mooie seizoensgebonden assortiment moet dit zeker lukken!

Dankzij onze voedselbewuste consumenten en geweldige leveranciers, met wie we speciale relaties hebben opgebouwd, is Lekkernij Tilburg - Kaas en Delicatessen een populaire Delicatessenwinkel geworden. We kijken ernaar uit om Tilburg en omgeving nog jaren van dienst te kunnen zijn.

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8
20211011_Lekkernij_Fotografie Jules van Iperen_022.jpg

Onze Producten

Bij Lekkernij werken we alleen maar met de mooiste lokale, nationale en internationale producten!

DSC04202.JPG

DE BESTE
KAZEN

Vleeswaren.jpeg

DE MOOISTE VLEEWAREN

20211011_Lekkernij_Fotografie Jules van Iperen_004.jpg

DE LEKKERSTE
BORRELPLANKEN

rode wijn

HEERLIJKE WIJNEN

Image by Joanna Kosinska

VERS GEBRANDE NOTEN

 
DSC04241.JPG

Openingstijden

Kom gerust eens langs in onze winkel!

Maandag - Vrijdag
09.00 uur - 18.00 uur

Zaterdag 
08.00 uur  -17.00 uur

Contact

Winkelcentrum Westermarkt, Westermarkt 109, 5042 SX Tilburg, Netherlands

013 468 2441

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram