top of page
image1.jpeg

Borrelplanken

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een van de borrelplanken van Lekkernij. Ons assortiment bestaat uit 3 verschillende soorten borrelplanken: Lekkernij, Verwennerij en Lekkernij Luxe.

Onze visie naar het samenstellen voor de perfecte borrelplank is een selectie van exclusieve en lekkere producten, eveneens is het ook een streling voor het oog.

Bestel je planken vanaf nu online!

Al onze planken zijn samengesteld op basis van bij elkaar passende smaken, voldoende variatie en lekkere combinaties. Uiteraard ben je ook welkom in onze winkel voor het bestellen van je borrelplank!

Borrelplanken die voor 16.00 uur worden besteld heb je de zelfde avond nog in huis! Bezorging in en rondom Tilburg is mogelijk. 

Alle getoonde prijzen zijn per persoon.

per persoon

per persoon

per persoon

Borrelplank

Borrelplank op maat

Heb je specifieke wensen, een onmisbare favoriet of een bepaalde allergie? Kom langs in de winkel om ons volledig aanbod aan kaas en fijne vleeswaren te bekijken. We stellen met plezier een lekkere plank op maat samen voor elk budget en elke smaak.

Borrelplank

Ontdek onze verschillende delicatessen voor op, bij of rond je borrelplank. Een lekkere notenmix, passende wijn of krokante cracker kan je smaak neutraliseren, waardoor je volgende stukje kaas of vlees extra lekker smaakt.

Bij een online borrelplank bestelling ontvang je 15% korting op

de aankoop van een fles wijn!

GEEF JE BORRELPLANKEN
EEN EXTRA TOUCH!

bottom of page