BORRELPLANKEN

Bij Lekkernij zijn we goed in ontzorgen. We willen het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken. Niemand heeft zin om voor een borrel of een feestje uren in de keuken te moeten staan om een lekkere plank te maken.

Iedere borrelplank is maatwerk. Bij ons kun je een plank helemaal zelf samenstellen of je laat de regie aan ons over. De keuze is reuze en je kunt bij ons alle kanten op! De winkel is iedere dag goed gevuld en daarmee kunnen we de planken helemaal aankleden.

Wij maken borrelplanken van 1 tot 2000 personen. Niks is te gek!

Borrelboxen, borrelplanken, borrelschalen alles kan en mag.

Een borrelplank heeft vaak meerdere functies, zoals de naam al zegt kun je hem gebruiken als plank voor bij de borrel. Hij wordt ook steeds meer gebruikt als voorgerecht of als complete maaltijd. 

Je mag bij ons zelf je plank aanleveren of je leent een plank van ons. Iedere borrelplank is anders en dan maakt het verassend om hem te bestellen! 

Een vaste prijs per persoon is er niet. Dit omdat iedere plank anders is en we veelal werken met de mooiste seizoensgebonden producten. 

Vegetarisch eten wordt steeds belangrijker. Wij hebben een mooi assortiment met vegetarische tapas waarmee we de lekkerste planken kunnen maken!

Met het maken van de planken kunnen we ook rekening houden met allergieën. 

Graag ontvangen wij een bestelling één dag voor ophaal of lever datum. Een plank maken kost tijd, zo kunnen we deze goed inplannen en iedere plank met liefde maken!

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel!